Középiskolásoknak hirdetett pályázatot a Diákhitel Központ

Belföld, 2017.04.08

Az Osztály mottóval középiskolás osztályoknak hirdetett pályázatot a Diákhitel Központ, arra keresve a választ, hogy a mai tizenéveseknek milyen a jövőképük.

A pályázók videós (vlogos) formában mondhatják el, hogyan képzelik el az életüket néhány év múlva. A téma bármi lehet, amivel a diákok úgy gondolják, hogy elérik a céljukat.

A felhívás célja, hogy még szorosabb közösséggé kovácsolja a fiatalokat a közös kisfilmkészítés, és a diákok gondolatokat fogalmazzanak meg, beszélgessenek a jövőjükről.

Elsősorban a kreativitást várnak a pályázóktól, azt, hogy a képi világ, a vágások és az effektek is legyenek egyediek. A kész alkotásokat egy fájlmegosztóra kell feltölteniük a pályázóknak, a linket pedig a [email protected] címre várja a Diákhitel Központ Zrt. április 19-éig.

A végeredményt népszerű vloggerek véleményezik. A fődíj mellett különdíjban részesül az a szerencsés osztály, amely a legtöbb kedvelést kapja videójára a Diákhitel Facebook-oldalán. A díjátadó április 29-én lesz, az Xbox One PlayIT Show nagyszínpadán.

Részletek: https://www.diakhitel.hu/aktualis/palyazataink/keressuk-az-osztalyt.html oldalon találhatók.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!