Közös tánccal feledtetnék a járvány miatti bezártságot a kübekháziak

Belföld, 2021.05.13

Ütős klippel köszönték meg Kübekháza lakosai az egészségügyi dolgozóknak a járványhelyzet idején tanúsított áldozatkészségüket.

Kübekháza-Jerusalema A forgatókönyvet Molnár Róbert polgármester írta, és négy kamerával vették fel a produkció jeleneteit.

Egy szombat este nem tudtam aludni, ezért elkezdtem videókat nézegetni, így leltem rá a Jerusalema zenéjére készített köszönőtáncokra – mesélte Molnár Róbert az ötlet megszületését. Még éjszaka kiírtam a facebookra, hogy mi is csinálhatnánk egy ilyen klippet, és reggelre több mint harmincan jelezték, jó ötletnek tartják ezt – magyarázta a polgármester. Azt mondja, hogy ennyi befelé fordulás után végre fel kell rázni az embereket, ezért egy ilyen produkció jótékonyan hatott a kübekiek lelkére.

A négy kamerával felvett videóklipben 54 helyi lakos szerepel, közülük 32-en mutatják meg tánctudásukat. A négy és fél perces táncos videóban bemutatják Kübekháza fontosabb helyszíneit, és olyan különleges helyeken is táncolnak, mint egy épület lapos teteje, vagy a helyi rendelőintézet orvosi szobája. Ott vannak a klipben többek között a postások, a rendőrök, a bolti dolgozók, a polgármesteri hivatal munkatársaival pedig Molnár Róbert is ropja a táncot.


A polgármester szerint a kübekházi táncos produkció sikerét jelzi, hogy három nap alatt közel 13 ezren tekintették meg a videót. Mivel rengeteg jelenetet ki kellett vágni az időszűke miatt, úgy döntöttek, hogy néhány emlékezetes momentumból összeállítanak egy werkfimet, melynek segítségével bepillanthatunk a kulisszák mögé. Ez rövidesen szintén megtekinthető lesz a youtube-on. Molnár Róbert másként is szeretne köszönetet mondani a közreműködőknek, azért a közeljövőben egy közös pörköltfőzésre hívja meg a szereplőket és a stáb tagjait.
(Webrádió)

Címkék

Molnár Róbert Kübekháza Jerusalema
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!