Külföldi banda rabolhatta ki a Nova Phone-t?

Belföld, 2022.02.25

Információink szerint egy négyfős külföldi, román vagy albán bűnbanda rabolhatta ki a szegedi Nova Phone mobiltelefon üzletét.

Nova Phone Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, a Szeged Nova bejáratát felfeszítve jutottak be a rablók az épületbe, ahol azonnal a nagyértékű mobiltelefonokat áruló üzlet felé vették az irányt. Az elkövetők porrá zúzták a bolt bejáratát, majd az üveg vitrineket is, ahonnan jelentős értékű iPhone, valamint Samsung és egyéb mobiltelefonokat tulajdonítottak el.

Úgy tudjuk a bűncselekményt egy külföldi négyes követte el, akik brutálisan szétverték az üzlet berendezését, hogy a telefonokhoz férhessenek. A kár jelentős, több millió forint értékű mobiltelefonnal távoztak az elkövetők. Úgy tudjuk a bűnbanda rovására több hasonló bűncselekmény is róható, amelyet szintén mobiltelefonokat áruló boltok ellen követtek el. Információink szerint a Szeged Novában szolgálatot teljesítő biztonsági őr amint meglátta a hatalmas fejszékkel érkező társaságot, azonnal értesítette a rendőröket, akik hamar a helyszínre értek, de az elkövetők addigra pont végeztek, majd nagy sebességgel távoztak. A mobiltelefon üzletnek úgy tudjuk volt biztosítása, de hogy az milyen mértékben fogja fedezni a hatalmas kárt, azt nem tudni. 

A szegedi rendőrök csütörtök délelőtt is a Szeged Novában található üzletnél helyszíneltek, kérdésünkre közölték, hogy keresik az elkövetőket. A brutális támadásról a bolt csak szűkszavúan nyilatkozott Facebook oldalán, ahol tegnap azt osztották meg követőikkel, hogy az üzlet "Technikai okok miatt zárva. "
(Webrádió)

Címkék

Nova Phone Szeged Nova Rablás

Galériánk

Nova Phone Nova Phone Nova Phone Nova Phone
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!