Március 15. - Együtt: ki kell állni és meg kell védeni a szabadságot

Belföld, 2017.03.15

A szabadság megvédésére, valamint egy "szűk és gonosz érdekkör" elleni kiállásra szólított fel az Együtt alelnöke a párt március 15-ei ünnepi megemlékezésén, a fővárosi Petőfi szobornál szerdán.

Március 15.- Az Együtt megemlékezése Berkecz Balázs elmondta: a forradalom és szabadságharc egy bátor nép bátor döntése volt, amely ellentmondott mindannak, amit az akkori világrend, a hatalom pökhendi birtokosai elfogadhatónak tartottak.

A forradalmárok nemcsak bátrak, hanem befogadóak és sokszínűek voltak, tisztelték a kisebbségeket és a távolról érkezőket, mert jól tudták: velük csak erősebbek leszünk, nem gyengébbek - mondta a politikus, hozzátéve, az 1848-as forradalom és bátor hősei azt is megtanították, hogy a szabadságot nem adják ingyen, azért meg kell harcolni.

Ma egy szűk és gonosz érdekkör elvette a szabadságunkat, "fékevesztett mohóságával" veszélybe sodorta a jövőnket, "diktatúrák szintjére züllesztve az országunkat", az "általa működtetett maffiaállam naponta tiporja el az igazságot"; ellenük küzdeni kell - mondta Berkecz Balázs.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Március 15.- Az Együtt megemlékezése Március 15.- Az Együtt megemlékezése Március 15.- Az Együtt megemlékezése
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!