Megkezdődött a szeptemberi felsőoktatási képzések e-ügyintézési időszaka

Belföld, 2017.04.22

Megkezdődött a szeptemberi felsőoktatási képzések e-ügyintézési időszaka a www.felvi.hu honlapon, április 20-tól minden jelentkező használhatja adatbetekintésre, dokumentumpótlásra, adat- és sorrendmódosításra a felületet.

Az Oktatási Hivatal szombati, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, az e-ügyintézés elindulásával egy időben válik elérhetővé és letölthetővé az e-felvételi Hivatalos iratok menüpontjában a jelentkezői státuszlap, amely tartalmazza az összes információt, mind a jelentkezőről, mind pedig a jelentkezéseiről. A jelentkezői státuszlap az eljárás során folyamatosan elérhető.

A felvételi eljárásban a tájékoztatás folyamatosan online formában, valamint e-mailben történik. Ezért a hivatal szerint nagyon fontos, hogy a jelentkezők folyamatosan figyeljék a postafiókjukat, illetve az e-felvételi felületét. A felvételi során mindig arra a címre érkeznek a hivatalos értesítések, amelyet a jelentkező regisztrációjakor megadott.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a jelentkezési sorrendet egyetlen alkalommal, legkésőbb 2017. július 12-ig az e-felvételi felületén lehet módosítani. Szintén az e-felvételi felületén lehet visszavonni a korábban megadott jelentkezési helyet, helyeket.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!