Menetrendi értesítés

Belföld, 2014.07.28

Szegeden felújítási munkálatok miatt a Budapesti úton lévő, „Gumigyár” elnevezésű megállóhelypár 2014. július 28-tól (hétfő) – várhatóan kb. három hétig – lezárásra kerül.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy felújítási munkálatok miatt a Budapesti úton lévő, „Gumigyár” elnevezésű megállóhelypár 2014. július 28-tól (hétfő) – várhatóan kb. három hétig – lezárásra kerül.

A megállóhelypár ideiglenes lezárása a 79-es jelzésű helyi autóbuszvonal Budapesti úton megálló (Gumigyár, buszfordulóhoz nem betérő) járatait, valamint a „Szeged, Gumigyár” elnevezésű megállóhelyet érintő regionális, országos és nemzetközi járatokat érinti.

 

A felújítási munkálatok ideje alatt az érintett autóbuszjáratok a Budapesti úton lévő, „Gumigyár” elnevezésű megállóhelypár helyett az alábbiak szerint állnak meg:

- a Szegedi Ipari Logisztikai Központ felé közlekedő 79-es jelzésű helyi autóbuszok, valamint a Szatymaz, Kistelek, Kiskunfélegyháza és Kecskemét felé közlekedő regionális, országos és nemzetközi autóbuszjáratok a „Gumigyár” megállóhely helyett az „Öthalmi Diáklakások” elnevezésű helyi megállóhelyen állnak meg.

- a Mars tér felé közlekedő 79-es jelzésű helyi autóbuszok, valamint a Szeged, aut. áll. felé közlekedő regionális, országos és nemzetközi autóbuszjáratok az Öthalmi Diáklakások bejáratával szemben (a Gumigyár megállóhelytől a Dorozsmai út irányában kb. 150 méterre) kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

 

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a megállóhely változás csak a Budapesti úton megálló autóbuszjáratokat érinti, a Gumigyár, buszfordulóhoz betérő 79-es és 90H jelzésű helyi autóbuszok a lezárás ideje alatt is a Gumigyár bejárata előtti autóbusz-fordulóban állnak meg.

 

Letölthető részletes információ (forgalmi változás) Letöltés

 

Az utazási tudnivalókkal kapcsolatban bővebb információ szerezhető be:

- menetrendi információ (kék szám): (40) 828-000 (éjjel-nappal)

- Tisza Volán Pont ügyfélkapcsolati iroda:

6722 Szeged, Bartók Béla tér 6.

nyitvatartás: munkanapokon hétfőtől csütörtökig: 8.00 – 12.00 és 12.30 – 15.30 óra, pénteken: 8.00 – 13.00 óra,

- telefon: (62) 555-099, fax: (62) 555-091

- e-mail: [email protected]

- központi diszpécserszolgálat: (62) 421-388 (éjjel-nappal).

 

Jó utazást kívánunk járatainkon!

 

Tisza Volán Zrt.
a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. cégcsoport tagja
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!