Mindenki megkapja a magáét az MKKP legújabb projekttábláján

Belföld, 2021.06.09

Néhány napja jelent meg Szeged belvárosában az úgynevezett Centrum-gödörnél az a tábla, amelyet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt helyi aktivistái helyeztek ki. A párt egyik aktivistája elárulta, hogy az uniós források elköltésének anomáliáira szeretnék felhívni a figyelmet.

Centrum gödör - MKKP
Az uniós projekttáblákat másoló szabadtéri alkotás egybegyúrja a magyar közéletet mérgező visszásságokat – jellemzi a köztéri tábla üzenetét az MKKP helyi aktivistája, aki magát passzivistának tartja, ezért a nevét se árulta el. A Centrum-gödör közpark kialakítása nevű projekt egy hatalmas gödörben valósulna meg, hiszen a Centrum Áruház és a Püspök utca között lévő terület hasznosítása a cél a tábla szerint. Mint ismert, itt évekig csak egy üres, lepusztult telek állt, aztán kiásták ezt a hatalmas mélyedést, de azóta se történt semmi érdemleges a területen.

Az MKKP szokásához híven ironizál a magyar közpénzek elköltése körüli visszásságokon, hiszen a felirat szerint a Magyar NER-társaság társfinanszírozásásval valósul meg a projekt 150000000+561000000000 forintból. A viccpárt üzen a Nemzeti Együttműködés Rendszerének prominens tagjainak, hiszen például a felcsúti kisvasút Szeged alsó megállóját ígéri a projektet ismertető tábla. Emellett Szájer József volt fideszes EP képviselő tavaly decemberi csodás brüsszeli menekülésére utaló projektelemet is találunk a táblán: Szent Eresz tornapálya. Azért az Európai Unió sem ússza meg az ironizálást, hiszen a tervek szerint felállítják itt az Európai Egyesült Állatok zászlaját is.

Lesznek helyi jellegzetességek is a képzelt parkban, hiszen a Szegedi Picsaember térplasztikája is helyet kapna a területen. A szegedi városvezetés is kap egy fricskát, hiszen a „Botkanarancs puharazó” a helyi polgármester és ellenzéke közötti kapcsolatra utal. A projekt tervezője a Pénztáros Holding, amely cég szlogenje is sokat mond: „A jó szomszéd”. A projekt befejezése a poénos tábla szerint 2265. 05. 15-e. Persze, jó magyar szokás szerint a beruházás átadása csúszhat egy kicsit.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!