MSZP: a Fidesz csalárd módon kötött a nyilvánosság kizárásával megállapodást a Lungo Drommal

Belföld, 2017.05.26

Az MSZP szerint a Fidesz csalárd módon járt el, amikor a média és a közvélemény kizárásával kötött választási megállapodást pénteken a Lungo Drommal.

Gúr Nándor, az MSZP alelnöke pénteken a Fidesz budapesti, Lendvay utcai székháza előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta: a Fidesz az emberek szemébe nézve "hazudik és lop", és a választási megállapodással engedélyt adott a Lungo Dromnak, hogy "szétlopja Magyarországot".

Kijelentette: a kormánypárt elveszi a diákoktól tudáshoz való hozzáférés szabadságát, a munkavállalóktól a jogaikat, a pénzüket, a nyugdíjasoktól a biztonságot és a betegektől a gyógyulás lehetőségét. Ennek véget kell vetni, és azoknak, akik lopnak bűnhődniük kell - hangoztatta.

Teleki László szocialista országgyűlési képviselő azt mondta, a Fidesz és a Lungo Drom választási szövetségével az a fő probléma, hogy a szegény embereknek nem jut semmi az államkasszában.

Hozzátette, Polt Péter legfőbb ügyész a kormánypárt és a Lungo Drom cinkostársa, hiszen még a szavát sem emelte fel Farkas Flórián ellen. "Nem lehet ezt ma megengedni Magyarországon, és a népnek kell megálljt parancsolni, hogy a Fidesz ne folytathassa azt, amit az elmúlt időszakban folytatott" - hangsúlyozta a politikus.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!