Napvitorlákkal fedték be az úszóműves kikötőt

Belföld, 2020.05.30

Lényegében minden készen áll arra, hogy vendégeket fogadjon Szeged új látványossága a Partfürdőn.

Úszóház Partfürdő
Csütörtökön fejezték be azoknak a speciális anyagból készült napvédőknek a felszerelését, melyeknek köszönhetően jóval kellemesebb lesz a hőmérséklet a fedélzeten, mint az építmény közvetlen környezetében. Közben egyre többen bérelnek helyet az úszómű kikötői részén.

Persze, a különböző engedélyeztetési eljárások még folyamatban vannak, így egyelőre csak azok lépnek a fedélzetre, akik itt bérelnek helyet a motorcsónakjaiknak. Az úszóműves kikötő két oldalán ugyanis összesen 48 állást alakítottak ki, melyek kezdenek megtelni a vízijárművekkel. Ezek száma tovább növelhető, ha szükség van rá, ugyanis összesen 72 „szálka” kialakítására van lehetőség.

Az Olaszországban gyártott napvitorlák felszerelése csütörtökön fejeződött be, így péntek délelőtt már teljes szépségében látható volt az építmény központi eleme, amelyen a büfé mellett egy színpad is helyet kapott. A speciális anyagból készült napvédők amellett, hogy esztétikusabbak, mint a hagyományos ponyvák, ellenállóbbak is az időjárás viszontagságaival szemben.  
(Webrádió)

Címkék

Úszóház Partfürdő

Galériánk

Úszóház Partfürdő Úszóház Partfürdő
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!