Nemzeti konzultáció - Rekordot döntött a kitöltések száma

Belföld, 2017.11.22

Az összesítések szerint már több mint 1,7 millióan mondták el véleményüket a nemzeti konzultáción, ami rekord, ennyien még soha nem vettek részt nemzeti konzultációban - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán szerdán.

Dömötör Csaba azt írta, hogy "mivel az Európai Parlament múlt héten elfogadta a betelepítési terveket, az igazi politikai küzdelem még csak most kezdődik".

A bejegyzéshez feltöltött videón az államtitkár azt mondta, hogy a rekordrészvételnek jó oka van, mégpedig az, hogy elkezdték végrehajtani a konzultációban szereplő terveket.

Az Európai Parlament állandó, kötelező, létszámkorlát nélküli eljárást akar bevezetni a bevándorlók szétosztására, és ha ezt keresztül viszik, a jövőben a magyaroknak nem lesz beleszólásuk abba, hogy kivel élnek együtt - jelentette ki, megjegyezve: az ügy nem a napi belpolitikai küzdelmekről szól, hanem Magyarország jövőjéről.

Mindenkit arra biztatnak, hogy vegyen részt a konzultációban, támogató kiállásával segítse a kormány és Orbán Viktor miniszterelnök küzdelmét - mondta Dömötör Csaba.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!