Novák Előd: a Jobbikban sokan megpuccsolnák Vonát

Belföld, 2017.12.02

Novák Előd egy terjedelmes posztban számol be arról, hogy sokan a Jobbikban csupán egy alkalmas pillanatra várnak, hogy megpuccsolják a köpönyegforgató Vona Gábort, a párt elnökét - írta a 888 szombati cikkében

"Kitartást kívánok a Jobbikban magunkfajtáknak (hiszen sokan vannak, néhányan még a frakcióban is, várva egy alkalmasabb pillanatot), hogy innen még vissza tudjuk majd egyszer fordítani a szekeret. (...) Lehetőleg dr. Morvai Krisztinával karöltve, akivel 2014-ben 21 százalékos választási eredményig már eljutottunk az elvek feladása nélkül" - írja a közösségi médiában közzétett terjedelmes posztjában Novák Előd.

A 888 szerint kevesebb, mint fél évvel a választások előtt nem várt helyekről kapja sorozatban a pofonokat a Jobbik pártelnöke.

Pénteken Morvai Krisztina, a Jobbik színeiben EP-képviselői mandátumot szerzett politikus annak kapcsán, hogy 2019-ben befejezi politikai pályafutását azt írta: a Jobbik vezetősége feladta az eredeti elveket és értékrendet, ezért a jelenlegi helyzetben nem vállalna színeikben képviselőjelöltséget vagy egyéb politikai tisztséget. Morvai Krisztina nem tud egyetérteni azzal sem, hogy olyan politikai erők szövetkezzenek a 2018. évi választásokra, illetve Magyarország irányítására, amelyeket "semmi más nem köt össze, mint a Fidesz és Orbán Viktor elleni szenvedélyes gyűlölet".

Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője pedig azt mondta: a Jobbik vezetése gyakorlatilag feladta az önrendelkezését, politikai és gazdasági megállapodást köthetett Simicska Lajossal.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!