Nyílt napot tartanak a Műegyetemen

Belföld, 2015.11.27

Nyílt napon várja a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) pénteken a középiskolásokat és szüleiket, hogy segítse a fiatalok pályaválasztását.

Az intézménynek az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a rendezvényre a műszaki, a természettudományi, az informatikai, a gazdasági és a társadalomtudományi szakterület iránt érdeklődő diákokat és hozzátartozóikat várják.

A nyílt nap kari tájékoztatóin a felvételivel összefüggő kérdésekre válaszolnak az adott kar képviselői. Újdonsággal is készülnek a szervezők: idén először tartanak pályaorientációs tanácsadást a hozzájuk fordulóknak. A "K" épület aulájában tematikus standokkal és folyamatos programokkal várják a diákokat, lesznek kari információs pultok, bemutatkozik az Országos Műszaki Információs Központ és Könyvtár (OMIKK), a BME Tehetségtanácsa, és egész nap nyitva tart a Technikai Érdekességek Kiállítása is.

"A célunk, hogy a hozzánk ellátogató diákok és hallgatók minél szélesebb körű és pontosabb tájékoztatást kapjanak az egyetemi képzésekről" - közölte a szervező Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság képviselője. Kamenyiczki Nóra reméli, hogy a rendezvényen a középiskolások mellett a diplomások is bepillantanak az intézményben zajló szakmai munkába.

A BME nyílt napjával kapcsolatos kérdésekre a (1) 463-3842-as telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen válaszolnak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!