Október 23. - Orbán: áprilisban ismét győzni fogunk

Belföld, 2017.10.23

A következő választás esélyesének nevezte Orbán Viktor pártját, a Fideszt hétfőn, a Terror Háza Múzeum előtt tartott október 23-i ünnepségen.

A miniszterelnök szavai szerint a tét nagy, "semmit sem vehetünk félvállról". Mint mondta, még nem érdemelték ki a győzelmet, ahhoz mindenkire szükség lesz, ezért a következő hónapokban készülődni fognak: "márciusban újrakezdjük. És akkor áprilisban ismét győzni fogunk".

Orbán Viktor úgy fogalmazott: "nekünk senki sem mondhatja, hogy lehetetlen". A népvándorlást meg lehet állítani, a globalizációt féken lehet tartani, Brüsszelt meg lehet zabolázni, a pénzügyi spekuláns tervét meg lehet lékelni, az európai egyesült államok őrült ötletére kényszerzubbonyt lehet húzni - hangsúlyozta, hozzátéve, ehhez csak az kell, hogy Közép-Európában a lengyelek, a csehek, a szlovákok, a románok és a magyarok összefogjanak.

A kormányfő szerint ha meg sem próbáljuk, akkor nem is sikerülhet, valamennyi esély mindig van. "1956-ban megmentettük a nemzet becsületét. 1990-ben visszavettük a szabadságunkat. 2010-ben pedig a nemzetegyesítés útjára léptünk" - hangoztatta.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!