Patyi: nagy nemzetközi felmérések már jelzik a magyar közigazgatás javulását

Belföld, 2017.12.18

Nagy nemzetközi - köztük a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) és a Világgazdasági Fórum által készített - felmérések már jelzik a magyar közigazgatás minőségének javulását - emelte ki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) rektora a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Patyi András elmondta: az NKE uniós fejlesztési projektjeinek célja a magyar közigazgatás fejlesztése, versenyképességének javítása.

Az egyetemet uniós fejlesztései miatt a közelmúltban többször érte támadás, jellemzően Hadházy Ákos, az LMP társelnöke részéről.

Az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában Patyi András leszögezte: nem folyik és nem is folyt uniós vizsgálat az egyetem ellen.

Két nagy projekttel összefüggésben a Miniszterelnökséget, mint a projektet irányító hatóságot, keresték meg az uniós szervek. Az EU részéről is csak kérdéseket tettek fel, ezekre válaszoltak - jegyezte meg a rektor, kiemelve: sem az egyetem, sem személye ellen semmilyen nyomozás, eljárás nem zajlik.

Patyi András kérdésre válaszolva közölte, valószínűleg azért támadják őt, mert ő a Nemzeti Választási Bizottság elnöke is.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!