Pénteken startol és telházasnak ígérkezik a DEJA VU Fesztivál

Belföld, 2022.06.02

Minden eddiginél több látogatóra számítanak a szervezők a pünkösdi hosszú hétvégén megrendezésre kerülő DEJA VU Fesztiválon.

Deja Vu 2021 - Culture Beat Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, az elővételben kínált bérletek mind elfogytak, amely jól mutatja, hogy hatalmas az érdeklődés a múltidéző fesztiválra idén is.  

A 2022-es DEJA VU Fesztiválra olyan ismert sztárokat hívtak meg a szervezők, mint Arash, a La Bouch, Lou Bega, Cascada vagy éppen Alex Gaudino. Természetesen a lista nem teljes, számos régi kedvenc fogja tiszteletét tenni az idei fesztiválon. A rendezvénynek idén is az Újszegedi Partfürdő és Kemping ad otthont június 3-4-5-én.  

Összesen három helyszínen lesznek majd produkciók, mint szerkesztőségünk megtudta, az eső sem fogja meggátolni a rendezvény zavartalan lebonyolítását, hiszen csúszásgtáló padlózatot raktak ki a két kisebb helyszín elé, azonban ha szükséges, a nagyszínpad elé is fektetnek csúszásgátló elemeket.  

A fellépők, annak ellenére, hogy általában világszerte ismertek, nem támasztottak lehetetlen feltételeket a szervezők elé. Az egyik sztárfellépő például csak a helyi minőségi borokat szerette volna megkóstolni, mindössze ennyit kért.  

Az már bizonyos, hogy a pénteki nap teltházas lesz, ami nagyjából 8000 embert jelent, de mint szerkesztőségünk megtudta a szombati és a vasárnapi fesztiválnap is teltázasnak ígérkezik, az érdeklődés tehát óriási.  

Kovács Ádám főszervező és csapata a környzettudatosság jegyében többek között 130 intelligens ledes lámpát szerzett be, amelyek kevesebb energiát fogyasztanak, ugyanakkor sokkal látványosabbak is egyben, már ami a színpadi megvilágítást illeti.

Készpénzes fizetésre nem lesz lehetőség, a fesztivál területén a Festipay rendszert használhatják a látogatók. Fizetni ugyanakkor bankkártyával is lehet, de aki csak készpént visz magával, annak sem kell csüggednie, hiszen a kialakított pontokon lehet Festipay kártyát kiváltani és pénzt rátölteni.  

A fesztivál ökolábnyomának csökkentése érdekében repohár rendszer fog műküdni a rendezvényen, amelyek újrahasznosított műanyagból készülnek.  

Egyszóval péntektől vár mindenkit a múltidéző DEJA VU Fesztivál.  
(Webrádió)

Címkék

DEJA VU Fesztivál 2022
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!