Pótfelvételit hirdet a Szegedi Tudományegyetem

Belföld, 2017.07.28

Az SZTE tíz kara és Tanárképző Központja hirdet pótfelvételit alap, mester,osztatlan és felsőoktatási szakképzéseken.

Azok, akik nem nyertek felvételt, vagy nem is jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, 2017. augusztus 7-ig jelentkezhetnek az SZTE főként önköltséges képzéseire.

A 2017/2018-as tanévben a már felvételt nyert gólyák mellé további elsőéveseket vár az SZTE. Pótfelvételit hirdet az Állam-és Jogtudományi Kar, a Bölcsészettudományi Kar, az
Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar, a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, a Gazdaságtudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar, a Mérnöki Kar, a Mezőgazdasági Kar, a Természettudományi és Informatikai Kar, a Zeneművészeti Kar és az SZTE Tanárképző Központja.

A Szegedi Tudományegyetem több mint 180 alap, mester, osztatlan és felsőoktatási szakképzésen, nappali és levelező tagozaton valamint távoktatási formában kínál pótfelvételi lehetőséget. A legtöbb - közel 40-40 - szakon a Bölcsészettudományi Kar és a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar hirdet pótfelvételit. A főként önköltséges képzések mellett az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar ápolás mesterszak államilag támogatott helyeire is lehet még jelentkezni.

A meghirdetett szakok listája az SZTE pótfelvételi oldalán érhető el. A 2017. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás keretében már csak egy helyet lehet megjelölni. Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, legkésőbb 2017. augusztus 7-ig. A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén még nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!