Rákóczi Szövetség: január végétől a Magyar Postánál is elérhetők a Minority SafePack aláírásgyűjtő ívek

Belföld, 2018.01.19

Január végétől elérhetővé válik a Minority SafePack kisebbségvédelmi kezdeményezés alírásgyűjtő íve és egy ingyenes válaszboríték a Magyar Posta hivatalaiban - közölte a Rákóczi Szövetség pénteken az MTI-el.

A szervezet közleményében üdvözölte, hogy a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezés (Minority SafePack) mögött egyre nagyobb társadalmi összefogás jön létre Magyarországon és bízik abban, hogy április 3-ig sikerre vihető a kezdeményezés.

Mint írták, a kezdeményezéshez aktívan csatlakozott a Rákóczi Szövetséggel együtt a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK), valamint további társadalmi szervezetek, egyházközösségek, települési önkormányzatok pártállástól függetlenül.

Megindult az utcai aláírásgyűjtés a főváros több pontján és számos vidéki városban - közölték, hozzátéve: január végétől elérhetővé válik a kezdeményezés aláírásgyűjtő íve és egy ingyenes válaszboríték a Magyar Posta hivatalaiban.

A kezdeményezés a www.jogaink.hu oldalon aláírható elektronikusan, illetve a papíralapú ív is elérhető ugyanitt - jelezte a szövetség.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!