Rövid kiesés lehet az úthasználati jogosultságok értékesítésében szerda hajnalban karbantartás miatt

Belföld, 2017.02.21

Karbantartás miatt rövid kiesések, lassulások lehetnek az úthasználati jogosultságok értékesítésében február 22-én, szerda hajnalban 1 és 3 óra között  - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. kedden az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint ebben az időszakban előfordulhat, hogy átmenetileg, rövid ideig nem lehet majd e-matricát és HU-GO viszonylati jegyet váltani, egyenleget feltölteni interneten keresztül, sem személyesen az ügyfélszolgálati irodákban, a viszonteladó partnereknél, ugyanígy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren (NMFR) keresztül SMS-ben, weben és applikációval sem.

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. azt kéri, hogy az úthasználati jogosultságot elővételben, már a karbantartást megelőzően vásárolják meg az ematrica.nemzetiutdij.hu vagy a www.hu-go.hu weboldalon, ügyfélszolgálati irodákban vagy a viszonteladó partnereknél.

A szolgáltató közleményében arra hívja fel a figyelmet, hogy díjköteles útszakaszra felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal. A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU) használó ügyfeleket nem érinti, de nekik is gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra rendelkezzenek megfelelő egyenleggel - jelezte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!