Speciális UV lámpákkal védi nézőit a Szegedi Pinceszínház

Belföld, 2020.09.23

A koronavírus-járvány miatt különleges óvintézkedések mellett indul el a Szegedi Pinceszínház új évadja. Az első előadáson Molnár Ferenc: Játék a kastélyban című darabját nézhetik meg az érdeklődők.

Pinceszínház uv
Varga Bálint művészeti vezető, valamint Kancsár Orsolya művészeti igazgató közös sajtótájékoztatón jelentette be szerdán délután, hogy a járvány okozta nehézségek ellenére elindítják új évadukat. Úgy készülnek, hogy sikerül a gazdag kínálatot nyújtó őszi időszakot végigcsinálniuk az egészségügyi korlátozások dacára.

Mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a nézők biztonságban legyenek a nézőtéren, így például eldobható szájmaszkokat biztosítanak azok számára, akik otthon felejtik a saját védőeszközüket. Szerdán érkezett meg a színházba az a különleges UV lámpa, amely csírátlanítja a levegőt, így biztosítanak egészséges környezetet az előadások látogatói számára.

Az idénynyitó előadás Molnár Ferenc: Játék a kastélyban című darabja lesz. Ezt már idén márciusban elkezdték próbálni, de a járvány miatt meg kellett szakítani az előkészületeket. Most úgy tűnik, minden készen áll ahhoz, hogy végre láthassa ezt a nagyszerű vígjátékot a közönség. Lesznek más érdekességek is az idényben, így például Szerbiából és Angliából is érkezik a pinceszínházba egy-egy produkció.   
(Webrádió)

Címkék

Szegedi Pinceszínház Kancsár Orsolya
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!