Szabó Sándort és Joób Márton javasolja szegedi országgyűlési képviselőjelöltnek az MSZP

Belföld, 2017.09.22

Szabó Sándor jelenlegi országgyűlési képviselőt és Joób Márton önkormányzati képviselőt javasolja országgyűlési képviselőjelöltnek az MSZP a két szegedi központú választókörzetben - tájékoztatta a párt Csongrád megyei szervezete pénteken az MTI-t.

A közlemény szerint pénteken megalakult a két szegedi központú választókerületben az MSZP választási bizottsága.

A választási bizottságok a Csongrád megye 1-es választókerületben Szabó Sándor országgyűlési képviselőt, a Csongrád megye 2-es választókerületben Joób Márton szegedi önkormányzati képviselőt, a közgyűlés foglalkoztatási, szociális és sportbizottságának elnökét, háromszoros világbajnok kenust javasolja képviselőjelöltnek.

A választási bizottságok egyhangúlag javasolják a döntést hozó taggyűléseknek, hogy őket ajánlja a demokratikus ellenzék jelöltjeinek a 2018-as országgyűlési választásokra - áll a közleményben.

Az országgyűlési pártok közül a Jobbik és a Demokratikus Koalíció mutatta be eddig jelöltjeit a szegedi központú választókerületekben. A Jobbik Tóth Péter szegedi önkormányzati képviselőt, a párt helyi elnökét és Fackelmann István ásotthalmi alpolgármestert indítaná. A DK Binszki Józsefet, a szegedi közgyűlés tagját és Molnár Zoltánt javasolja képviselőnek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!