Szegedre érkezik a Puskás, a musical

Belföld, 2021.07.16

A tavalyi budapesti kőszínházi előbemutató után július 17-én és 18-án a Szegedi Szabadtéri Játékokra érkezik a Puskás, a musical.

Puskás, a musical Az előadás a hazaszeretet, a barátság, a csibészség és a bátorság méltatása a világ legismertebb magyarja, Puskás Ferenc élettörténetének bemutatásán keresztül.

A Puskás, a musical a legismertebb magyar ember és minden idők egyik legnagyobb futballcsapata, az Aranycsapat előtt állít emléket. A színdarab teljes egészében valós eseményeken nyugszik és hűen bemutatja a kort, amelyben játszódik. A musical szereplői- két kivétellel - egykor létező emberek, minden, amit a színdarabban tesznek a valóságban is úgy történhetett.

Az előadásban 23 színész, 60 táncos, 30 gyerekszereplő lép színpadra, 20 dal hangzik el. Egyedi látványvilág, artistaprodukciók és 120 négyzetméter ledfal teszi a Puskást minden idők leggrandiózusabb hazai musical-előadásává. Az előadásban a legjobb magyar színészek közül kérték fel a szereplőket: Veréb Tamás, Fehér Tibor, Ember Márk, Gubik Petra, Szabó P. Szilveszter, Cseke Péter, Szerednyey Béla, Nemcsák Károly, Barabás Kiss Zoltán, Kovács Gyopár, Harsányi Levente és sokan mások lépnek a színpadra. A darab rendezője Szente Vajk, Puskás felnőttkor megformálója Veréb Tamás.
(Webrádió)

Címkék

Puskás a musical Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!