Szilveszteri programok Szegeden

Belföld, 2021.12.31

A koronavírus járvány negyedik hullámának köszönhetően az utcai városi rendezvények több nagyvárosban, így Szegeden is elmaradnak, ugyanakkor annak sem kell búsulnia, aki bulizni szeretne az év utolsó napján a megyeszékhelyen, hiszen vannak lehetőségek.

Szilveszter A Sing-Sing Music Hallban például 22.00 órakor indul a Rádió 1 Szilveszter, ahol többek között fellép Bárány Attila, Cooky, Willcox, Lennard, Joerjunior, valamint Monárbé. Az elővételes jegy ára 3.500 Ft, míg a kombinált Retro+Rádió 1 Sing Sing Szilveszter, valamint After kombinált elővételes jegyért mindössze 5.000 Ft-ot kell fizetni, ami online is megvásárolható. A Retro Klubban is emelkedett lesz a hangulat, ahol két terem és két zenei stílus közül választhatnak az érdeklődők. A belvárosi Retro Klubban Gabriel B, Big Bill, Welldan, Walsh, valamint G3rix szolgáltatja a talpalávalót. A Sing-Sing Music Hall After partija az új év első napján, reggel 6.00 órakor indul, ahol fellép Mateo&Spirit, Robin Futaki, Kitti Kay, valamint Ppalms.  

Természetesen a Hungi is várja a szórakozni vágyókat. Az egykori patinás szállodában két termes bulit tartanak Hungi+Rádió88 Szilveszter néven, ahol fellép Dj Basics, GNU, Matesz, valamint Nacsa Norbi is. A belépés 21.00 és 23.00 között 3.000 Ft, míg 23.00 után 4.000 Ft-ot kell fizetnie annak, aki bulizni szeretne szilveszter éjszaka. A szervezők VIP jeggyel is készültek, amelyért 10.000 Ft-ot kell leszurkolni.  

Sajnos több szegedi népszerű vendéglátóhely is zárva tartja kapuit, azonban a Number One nem tartozik ezek közé, hiszen a bulizni vágyó vendégeket svédasztalos vacsorával és fergeteges bulival várja a megújult Kölcsey utcai szórakozóhely. A helyszínen DJ Gömby szolgáltatja a zenét. Ugyanakkor több étterem és kocsma sem lesz nyitva az év utolsó napján, zárva tartja kapuit például a népszerű Blues Café & 7-es Megálló, valamint a Campus Beer&More is, az év utolsó napja náluk feltöltődéssel telik.

Azt ne felejtsük el, hogy a szórakozóhelyek védettségi igazolványt kérnek, mielőtt elmegyünk szórakozni, ennek minden képpen érdemes utána járni!
(Webrádió)

Címkék

Szilveszter 2022 Szeged Szórakozóhelyek Sing-Sing Music Hall Retro Klub Hungi
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!