Szintet léptek a mérlegek, itt az okosmérleg!

Belföld, 2020.11.27

Pár évvel ezelőtt még az is nagy számnak számított, hogy digitális kijelzővel láttak el egy mérleget. Előtte csak a hagyományos, elforgó számsoros mérleg volt, melyre most már nosztalgikusan emlékszünk vissza.

Okosmérleg
Ezek a személymérlegek még valóban csak azt tudták, ami a nevükben is benne volt: személyeket mértek. Megmutatták, hogy ki hány kilogramm, mennyivel könnyebb vagy épp nehezebb, mint a legutóbbi mérés során. Ennyi volt a funkciójuk, és ezt hozták is. Manapság viszont már ennél sokkal többet tudnak, épp ezért többet is várunk el egy személymérlegtől.  

Modern design

A modern személymérlegek esetén a legtöbb gyártó nem csak a belsőre helyezett nagy hangsúlyt, a design is fontos szerepet kapott. Modern, letisztult design jellemzi az új személymérlegeket, melyekről ránézésre is lejön, hogy ezek bizony már nem a régi mérlegek. Sokkal inkább egy modern, jövőbe mutató, testsúlyt is mérő, testünket kielemző számítógépek. A modern design terén élenjáró gyártó az Eufy, akik szemet gyönyörködtető okosmérlegeket gyártanak.

Számtalan adat, villámgyorsan

Az Eufy kiváló okosmérlegei nagyszerű választást jelentenek mindazok számára, akik a letisztult design mellett teljes körű testösszetétel-méréseket is szeretnének. A fenti link a Moon Store honlapjára vezet, akik a hazai forgalmazói az Eufy villámgyors okosmérlegeinek. Náluk megtekintheted ezeket az innovatív termékeket, sőt meg is rendelheted, így hamarosan a te lakásodat is díszítheti egy ilyen csoda.

De ahogy írtam is, nem csak a design miatt érdemes az Eufy okosmérlegei mellett letennünk a voksunkat. Akár 14 mutatóval is szolgálnak ezek az okoseszközök, melyek közül a testsúly és a testzsírszázalék csak az alap. Többek között megmutatják a testzsírszázalékot, BMI-indexet, csonttömeget, testvíz arányát, testzsírtömeg BMR-indexet, zsigeri zsírt, testkort, zsírmentes testtömeget, csonttömeget, izomtömeget. Az IOT réteggel bevont felületnek köszönhetően biztosítja a pontos méréseket.

Egyszerű, kényelmes kezelés

Az Eufy okosmérlegei támogatják a családi felhasználást. Erre töbek között a nagy méretű LED kijelzője teszi alkalmassá, mely minden korosztály számára jól olvasható. De amivel igazán családbaráttá válik, az az, hogy párhuzamosan 16 felhasználó egészségügyi adatait tudja tárolni és kezelni. Ráadásul a nagyobb testsúllyal rendelkező családtagjainkra is gondoltak a tervezők, amikor 180 kg-ig használhatóvá tervezték a mérleget.

Az Eufy okosmérlegeit pofonegyszerű használni. Gyakorlatilag ráállunk, és másodpercek alatt láthatóvá válnak a mérési adatok mind a LED kijelzőn, mind okostelefonunkon. Igen, Bluetooth összeköttetéssel már közvetlenül az okostelefonunkra küldhetjük az adatainkat, melyek így bármikor, bárhonnan kielemezhetővé válnak. Ráadásul kompatibilis olyan népszerű alkalmazásokkal, mint a Google Fit, az Apple Health vagy a Fitbit.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!