Tájékoztató sorozatba kezd a szegedi Jobbik

Belföld, 2017.11.22

Sajtótájékoztató sorozatot indít Kormányváltás 2018 címmel a szegedi a Jobbik annak érdekében, hogy országos politikáját, programjait megismertesse a választókkal. A nyitó tájékoztatón hat témát ismertetett Tóth Péter a párt városi képviselője.

Önkormányzat2014 - Jobbik - Tóth Péter szegedi polgármesterjelölt bemutatkozása
A párt egy évvel ezelőtt indította a Vona '18 nevő sorozatot, melynek keretében a választásokig minden hónap 18-án a pártelnök egy vállalást tesz a Jobbik nevében. A párt szeretné megtisztítani a közéletet, megoldani azokat a mindenkit érintő problémákat, melyekkel a jelenlegi fideszes kormány nem foglalkozik. Ennek az országos sorozatnak a mintájára indítják a heti sajtótájékoztatókat a helyi szervezetek, melyeken a Jobbik a régióban aktuális problémákat igyekszik felvázolni.

Tóth Péter ismertette a most aktuális hat témát. Ezek a következők: Vona ’18 - Tisztességes kiutat biztosítunk a devizahiteles válságból, fenntarthatatlanná váló háziorvosi körzetek, a Jobbik bemutatta új plakátját, Soros-terv, Botka-terv, ...stb. Miért nem beszélünk az Orbán-tervről? Hogyan tudjuk a kisvállalkozói szektort megerősíteni? Orbán és Gyurcsány egy tőről fakad.

E témák közül az egészségügyet és az úgynevezett Botka-tervre vonatkozó álláspontját fejtette ki mostani sajtótájékoztatóján Tóth Péter. Az elsőben főként a háziorvosok terheit csökkentenék, így például 20 millió forintig eltekintenének az iparűzési adótól, amit a helyben praxist folytató orvosoknak kell fizetniük.

A másodikban arról a fideszes hazugságról fejtette ki véleményét, mely szerint a szegedi önkormányzat migránsokat telepítene be IKV-s lakásokba. Az önkormányzati törvény ugyanis nem tesz lehetővé ilyet, különben pedig sem Soros-terv nem létezik, sem Botka-terv. Ellenben van Orbán-terv, amelynek lényege, hogy elvegyék az emberek kedvét a választásokon való részvételtől, mert az alacsony részvételi arány kedvez a Fidesznek. A Fidesz Szegeden különösen agresszív hazugságkampányba kezdett, mert itt jóval gyengébb az országos átlagnál. Ezért a Fideszt meg kell állítani.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!