Új helyen, a régi kínálattal nyit rövidesen a John Bull Pub

Belföld, 2021.05.13

Június elsejére tervezik a John Bull Pub megnyitását az étterem tulajdonosai.

John Bull Pub - Új Mint ismert, az Oroszlán utcából áprilisban el kellett költöztetni a vendéglátóhelyet, de a tulajdonosok már akkor jelezték, hogy a Kárász utcán új helyen rövidesen folytatják a munkát.

Mindent elhoztunk az Oroszlán utcából, úgyhogy a hangulat a régi lesz új helyen is – mondta érdeklődésünkre Dietrich Gyula, a John Bull Pub egyik tulajdonosa. Az egykori Lobby Cafe helyén, a Kárász utca 17. szám alatt lelt új otthonra az étterem, ahol már javában zajlanak az újranyitás előtti munkálatok. A Lobby Cafe közel három éve zárt be itt, azóta nem volt bérlője a helynek, de most úgy tűnik, hogy 2-3 héten belül visszatérhetnek ide a vendégek.

A John Bull tulajdonosai azt ígérik, hogy megőrzik a régi ízeket is, így aki kedvelte a vendéglő konyhát, nem fog csalódni az új helyen sem. Információink szerint folyamatos az eszközök átszállítása az Oroszlán utcai épületből a Kárász utcába. A régi épületnél amúgy is nagy munkálatok folynak, hiszen az egykori Oldies és John Bull közötti udvaron mélygarázs épül az épületek tulajdonosa megbízásából.
(Webrádió)

Címkék

John Bull Pub Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!