Újdonságokkal indul csütörtöktől a Deja Vu Fesztivál

Belföld, 2021.08.03

Új időpontban, új helyszínnel, de a régi koncepcióval várja a rajongókat a Deja Vu Fesztivál az újszegedi Partfürdőn.

Deja Vu 2021 A csütörtökön induló bulira már szinte az összes bérlet elkelt.

Az idei fellépőknek nincsenek különleges igényei, persze egyedi, hogy ki mennyi törülközőt, sört vagy szendvicset kér a fellépés előtt, alatt, és után – mondja Gedzo, a fesztivál sajtófőnöke. A fellépők különböző generációkat vonzanak. Itt lesz ó például a Kozmix, amely a tavaly elmaradt fesztiválon ünnepelte volna alakulásának 25. évfordulóját. Most az éppen zajló olimpiai játékokhoz hasonlóan egy évvel később, de megtartják az eseményt a Deja Vu Fesztiválon.

A fiatalabbak is ismerhetik az orosz t.A.T.u. együttest. A botrányairól és slágereiről elhíresült két lány közül ezúttal Julia Volkova lesz itt, aki saját zenészeivel lép fel. Sokan várják két másik hölgy fellépését, így biztosan nem fog kongani a nézőtér Cascada és Whigfield koncertjein. Lesz egy új helyszín is, hiszen idén először a Sing Sing Kultikus Aréna színpadára is várnak különleges előadókat.

Gedzo azt is elmondta, hogy a belépésénél szigorúan ellenőrzik majd az oltási igazolványokat, hiszen a zenei fesztiválokra érvényesek még a megszorítások. Ennek ellenére szinte teljesen elfogytak már a bérletek, és a napijegyekből sincs már sok. A kockázati tényezők csökkentéséhez tartozik, hogy a FestiPay kártyának köszönhetően érintésmentesen lehet majd fizetni a Partfürdő területén. Szintén fontos változás, hogy az úgynevezett repohárnak köszönhetően biztonságosan és a környezetet kímélve fogyaszthatnak a fesztivál résztvevői. A Deja Vu augusztus 5-én, 6-án és 7-én várja az érdeklődőket az újszegedi Partfürdőn.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!