Ülésezett a KDNP-frakció Velencén, napirenden a jövő évi választási stratégia szerepelt

Belföld, 2017.09.13

Ülésezett a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országgyűlési képviselőcsoportja Velencén, a kisebbik kormánypárt tanácskozásának legfontosabb témája a jövő évi választási stratégia átgondolása volt.

A Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett ülése Velencén A KDNP sajtóirodája az MTI-t arról tájékoztatta, hogy emellett a következő időszakban a korábban már sikeresen módosított fogyasztóvédelmi törvényt újabb területekre szeretnék kiterjeszteni.

A kormánnyal összehangolva folytatnák a családok életkörülményeinek javítására tett intézkedések bővítését is. Szó esett továbbá az üldözött keresztényekről és a demográfiai helyzetről, valamint hangsúlyozták a civil szervezetekkel való kapcsolattartás jelentőségét.

A frakcióülésen megemlékeztek a júniusban elhunyt Rubovszky Györgyről, majd a jelenlévők támogatták, hogy a KDNP-frakció tagja legyen a hétfőn esküt tevő Gaal Gergely.

A kormánypártok közös kihelyezett frakcióülése szerda este kezdődik.
(MTI)

Galériánk

A Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett ülése Velencén A Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett ülése Velencén A Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett ülése Velencén
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!