Időjárás
meteoblue
TV műsor

Üzembe állnak a MÁV-START prémium IC kocsijai

Belföld, 2021.11.13

A bemutató időszak után hétfőtől rendes üzembe járnak a MÁV-START prémium IC kocsijai, így kötelező lesz a jegyváltás az IC+ 1. és prémium osztályra - közölte a MÁV-START szombaton az MTI-vel.

Bemutatták a MÁV saját fejlesztésű IC+ első osztályú kocsiját Egyelőre a kör-IC mellett a 100-as (Záhony-Nyíregyháza-Budapest,) és a 80-as vonal (Sátoraljaújhely-Miskolc-Budapest) egyes IC járatain, naponta összesen 10 vonaton találkozhatnak az utasok az új kocsitípussal - írták. Mint írták, a kocsi 1. osztályú, termes helyeire és a csendes fülkébe 1. osztályú menet- és helyjegyet kell váltani. A prémium fülke az 1. osztályú menetjegy és az esetlegesen szükséges IC pótjegy mellett 1000 forintos helyjegyváltással vehető igénybe. A prémium szakasz utasainak ajándék kávéval vagy teával kedveskedik az Utasellátó a bisztrószakaszban.

A közlemény szerint a bemutató időszakban az új szolgáltatás népszerű volt az utasok körében.

Fotó: Archív/MTI
(MTI)

Galériánk

Bemutatták a MÁV saját fejlesztésű IC+ első osztályú kocsiját Bemutatták a MÁV saját fejlesztésű IC+ első osztályú kocsiját Bemutatták a MÁV saját fejlesztésű IC+ első osztályú kocsiját Bemutatták a MÁV saját fejlesztésű IC+ első osztályú kocsiját Bemutatták a MÁV saját fejlesztésű IC+ első osztályú kocsiját
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!