Vadászati világkiállítás - Közösségi közlekedéssel érdemes megközelíteni a rendezvényt

Belföld, 2021.09.24

Közösségi közlekedéssel érdemes megközelíteni az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás központi helyszínét, a Hungexpót - hívják fel a figyelmet a szervezők.

A dugók és az autók feltolódásának megelőzése érdekében a rendezvény húsz napja alatt a Hungexpóra vezető Albertirsai út nem közelíthető meg személygépkocsival - figyelmeztettek az MTI-nek pénteken megküldött közleményükben.

A Hungexpo megközelíthető a Budapest Közlekedési Központ járatai közül az Örs vezér térről (2-es metróvonal) induló 10-es busszal vagy a Pillangó utcai metrómegállótól egy kényelmes sétával. A rendezvény a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából induló 37 vagy 37A villamossal is könnyen elérhető - írták.

Ezek mellett díjmentes a kijutás a Volánbusz által biztosított elektromos autóbuszjáratokkal; a világkiállítás logójával ellátott autóbuszok öt útvonalon járnak naponta 8 és 20 óra között.

Ha valaki vonattal érkezik, a Keleti pályaudvarról a MÁV vasúti járataival percek alatt eljuthat Kőbánya felső vasútállomásig, ahonnan egy rövid sétával elérhető a rendezvény helyszíne - hívták fel a figyelmet.

Mint írták, a MOL Limo, valamint a taxitársaságok autói behajthatnak az Albertirsai útra, és - az előbbiek - az 1-es kapu szomszédságában kijelölt helyen parkolhatnak.

Részletes információ a Hungexpo megközelítési lehetőségeiről és az utazási kedvezményekről a rendezvény honlapján olvasható: https://onewithnature2021.org/megkozelites.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!