Választás 2018 - Szegedi polgármesteri hivatal: bíróság előtt álló vádlott állításait terjesztik fideszes politikusok

Belföld, 2018.04.05

Bíróság előtt álló vádlott állításait terjesztik fideszes politikusok és fideszes médiumok - közölte a szegedi polgármesteri hivatal csütörtökön az MTI-vel, arra reagálva, hogy a Fővárosi Törvényszéken egy férfi Botka László megvesztegetéséről beszélt egy tárgyaláson.

A 200 milliós költségvetési csalással vádolt F. Attila vallomásában azt állította, hogy egy pécsi ingatlanberuházás "kézbevétele" érdekében 2004-ben több részletben 250 millió forint kenőpénzt fizettek ki Botka László MSZP-s politikusnak, valamint Toller László - azóta elhunyt - akkori pécsi szocialista polgármesternek.

A szegedi polgármesteri hivatal közleménye szerint egy bíróság előtt álló vádlott állításait terjesztik fideszes politikusok és fideszes médiumok. Egy olyan üggyel kampányolnak február óta, melyből semmi sem történt meg.

"Az viszont tény, hogy a Botka Lászlót rágalmazó bűnöző több cégben szerepelt együtt B. Nagy László fideszes parlamenti képviselővel. Árulkodó, hogy Fidesz már csak egy több évet börtönben ülő bűnöző hamis állításaival tud kampányolni Szegeden" - írta a polgármesteri hivatal.

Botka László polgármester és a vele együtt hamisan megvádolt néhai pécsi polgármester, Toller László lánya, Toller Helga közös jogi lépéseket tettek a hazugságok terjesztői ellen - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!