Választás 2018 - Hidvéghi: a Fidesz kiszámítható politizálást jelent

Belföld, 2018.01.17

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint teljes mértékben kiszámítható és látható, hogy ha Orbán Viktor marad a miniszterelnök, az milyen irányt, milyen értékeken alapuló politizálást jelent.

Hidvéghi Balázs az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta, a "legmegfelelőbb, legjobb jelöltekkel vágnak neki" az országgyűlési választási kampánynak. A Fidesz-KDNP 106 egyéni képviselőjelöltje között több kormánytag is szerepel, például Simicskó István, Kósa Lajos, Varga Mihály, Seszták Miklós.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kiemelte: a kormány "biztonságosnak és magyar" országnak szeretné megőrizni az országot. Ezért is fontos, hogy az alapvető kérdésekről, mint például, hogy kikkel kívánunk együtt élni, ne Brüsszelben, hanem Magyarországon döntsenek.

Hidvéghi Balázs kitért arra is, hogy ha kell, törvényi úton is fellépnek a "Soros-terv" intézkedéseivel szemben, amellyel bevándorlóországgá tennék Magyarországot. A lehetséges jogi lépések kérdései a kormány szerdai ülésének napirendjén is szerepelnek - ismertette a kommunikációs igazgató.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!