Választás 2018 - Németh Szilárd: a magyarok választáson dönthetnek a Stop Soros törvénycsomagról

Választás 2018, 2018.02.20

A magyar emberek az áprilisi parlamenti választáson maguk dönthetnek a Stop Soros törvénycsomagról - mondta Németh Szilárd, a Budapest 17. számú egyéni választókerület Fidesz-KDNP által indított képviselőjelöltje a csepeli Radnóti Miklós Művelődési Házban tartott közéleti fórumon kedd este.

A kormánypárti képviselő, aki az Országgyűlés üléséről érkezett a fórumra, elmondta: a kormány kérésére döntöttek úgy, hogy nem szavaznak a parlamentben a törvénycsomagról, hanem "ennek a szavazásnak a lehetőségét a nép kezébe adjuk április 8-ára".

Azt mondta, ma a legkomolyabb veszély Magyarországra nézve az, ha a határkerítést lebontják, ha a rendőröket onnan visszarendelik, és ha elfogadják a kötelező kvótát.

Ha mindez sikerül, akkor minden elveszett amiért eddig dolgoztunk - fűzte hozzá.

A választás tétje, hogy Magyarország magyar marad, vagy bevándorlóország lesz - fogalmazott.

A jelölt kitért arra is, hogy a választókerületben elsőként adta le az ajánlásait. Közölte, hétfő estig 2612 ajánlást gyűjtöttek össze, amiért köszönetet mondott a csepelieknek és soroksáriaknak.

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a fórumot megelőző sajtótájékoztatón Németh Szilárdot méltatta, és egyebek mellett azt hangoztatta, értékes munkát végez nemcsak Csepel fejlesztésében, de a rezsicsökkentés ügyében és a Stop Soros törvénycsomaggal is.

Szerinte a képviselő olyan indítványt tett, amely megvédi a magyar embereket attól, hogy kiszolgáltatottak legyenek egy pénzügyi spekulánsnak és az álcivil szervezeteknek, amelyek mindent elkövetnek azért, hogy Afrikából és Ázsiából több százezres tömegeket telepítsenek be a magyar emberek nyakára.

Gratulált az elmúlt évek csepeli fejlesztéseihez, ezek között a Kis-Duna-part megszépítéséért, továbbá a helyi játszóterek és óvodaudvarok, valamint a háziorvosi rendelők megújításáért. Hozzátette: 4,5 milliárd forintos útépítési program is indul, és abban is bízik, hogy a kormány támogatni fogja a Weiss Manfréd-tervet.

Emlékeztetett arra is, hogy 2012-ben lett országos jelentőségű természetvédelmi terület a csepeli Tamariska-domb.

Borbély Lénárd, a XXI. kerület Fidesz-KDNP-s polgármestere arról beszélt, hogy a mostani választás teljesen másról szól, mint a korábbiak. Szerinte az áprilisi választás legfontosabb kérdése az, milyen lesz Magyarország, és talán azon keresztül Európa jövője.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!