Várhatóan több edzőterem is újranyit hétfőtől Szegeden

Belföld, 2020.05.02

A Fitworld Fitness és valószínűleg a Gym Class is újranyit hétfőtől.

Global Fitness
Update: A Gym Class tegnap közleményt osztott meg közösségi oldalán, mely szerint az edzőterem május 5-én, reggel 6-kor nyitja meg kapuit vendégei számára. A fitness terem oldalán az is olvasható, hogy Szegeden elsőként alkalmazzák a „Resysten fotokatalitikus bevonatrendszert”, amely egy évig védi a vírusok, baktériumok, gombák ellen az edzésre érkezőket.

Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, három edzőterem már április 20-án kinyitotta kapuit a nagyközönség előtt, igaz szigorú feltételek betartása mellett fogadják azóta is a vendégeket. A Global Fitness, a Szegi Fitness és a Marosfit után a Fitworld is újranyit május 4-én, de a Gym Class is bejelentésre készül.  

Mint ismert, április 30-án Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be, hogy a kormány csak Budapesten és Pest megye egyes járásaiban tartja fenn a kijárási korlátozásokat, a vidéki településeken viszont újraindulhat az élet szigorú feltételek betartása mellett. Az amatőr és profi sportban például engedélyezik az edzéseket és zártkörű rendezvényeket.  

A Fitworld Fitness szigorú feltételek mellett újranyit, számolt be róla az edzőterem a Facebook oldalán. Az alábbi szabályokat azonban minden vendégnek be kell tartania.

A teremben csak egészséges ember tartózkodhat!
(Webrádió)

Címkék

Fitworld Fitness Gym Class
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!