Világsztárokkal várja a gólyákat pénteken és szombaton is a The Welcome Camp Szegeden

Belföld, 2019.09.06

Pénteken folytatódik és vasárnap hajnalban fejeződik be Szegeden, a Laposon az Összegyetemi Gólyatábor partija, a The Welcome Camp. A rendezvényen a lemezlovasoké és az elektronikus zenéé lesz a főszerep.

The Welcome Camp - Összegyetemi Gólyatábor program
Pénteken este 19 órakor nyílnak a kapuk, 20 órától kezdődik a Color Festival, majd Giccs Party lesz. A szervezők szerint érdemes jelmezben érkezni, mert a két partysorozat összeolvadásából egy nagyon energikus estet kapnak az érdeklődők. Pénteken éjszaka fellép egy külföldi DJ/producer, BLR is, de hallható lesz Willy William, egy újabb világsztár Franciaországból, aki korábban már számos világsztárral dolgozott együtt. Ő először lép majd színpadra a napfény városában. Szombaton sem marad a fesztivál nemzetközi fellépők nélkül. Itt lesz Dynoro, akinek  az “In my mind” a legismertebb slágere. Rajta kívül itt lesz még a Damien N-Drix formáció is, illetve több magyar nagyágyú is.

Az Undergorund Stage-en ma a Hyperspace magyar headlinerei, HotX, a Mateo & Spirit és Gabor Kraft, valamint a szegedi tehetségek, Szemmarly és Carl Cozmo. A szombati napon a Bad Girls lemezlovasai és egy olasz sztár DJ, Dario D’Attis pörgeti fel a hangulatot.  

Mindezek mellett dübörög a retro életérzés a SZOMBAT ESTI RETRO LÁZ színpadon, ahol ezúttal a 2000-es évek felé nyitnak a szervezők, így ott lesz DJ Náksi, Erős és Spigiboy, Betty Love, a Desperado, az UFO együttes, valamint az ex-Fiestás Csordás Tibi is.

(Webrádió)

Címkék

Welcome Camp Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!