Vízvezetéket újítanak a Belvárosban

Belföld, 2019.08.11

Amint azt az autósok már bizonyára tapasztalták, szombaton 7 órától nem lehet a Boldogasszony sugárútra hajtani a Tisza Lajos körútról, az csak a tömegközlekedés részére megengedett.

Vízvezetéket újítanak a Belvárosban A Tisza Lajos körút, Boldogasszony sgt. és Korányi fasor közötti szakaszon rekonstrukciós munkálatokat végez a Szegedi Vízmű Zrt. , így ezen a szakaszon útlezárásra és forgalomelterelésre lehet számítani. A vízmű tájékoztatása szerint a munkálatokkal nem lehetett tovább várni, szükséges volt a rekonstrukció mielőbbi megkezdése. A Boldogasszony sugárúton, a Hősök kapuja és a Vitéz utca (Markovics Iván utca) közötti szakaszon kerül sor útfelbontásra. Tekintettel arra, hogy az utat teljes szélességében átvágják, a felbontás ideje alatt a Tisza Lajos körút felől, egyik irányból sem lehet a Boldogasszony sugárútra kanyarodni, valamint a Markovics Iván utcai kereszteződésnél sem lehet a Boldogasszony sgt. lezárt szakaszára behajtani.

Az útfelbontás ideje alatt a villamos közlekedést villamosokkal, valamint pótló buszokkal biztosítják. A Szegedi Vízmű Zrt. tájékoztatása szerint a munka az ivóvíz szolgáltatásban nem okoz majd fennakadást a környéken.

A tervek szerint szeptember első felében állhat helyre a megszokott közlekedési rend.



 
(Webrádió)

Címkék

Vízvezeték rekonstrukció Szeged Boldogasszony sugárút

Galériánk

Vízvezetéket újítanak a Belvárosban Vízvezetéket újítanak a Belvárosban
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!