Volner Párt: a választás tétje az lesz, hogy a baloldallal együtt visszatér-e a szervezett bűnözés

Belföld, 2021.12.30

Az lesz a tét a 2022-es választásokon, hogy a baloldallal együtt visszatér-e a szervezett bűnözés Magyarországra - jelentette ki a Volner Párt elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Négypárti tárgyalás - Volner János sajtótájékoztatója Volner János szerint a baloldalon pártok "jönnek-mennek", de a szervezett bűnözéssel fenntartott kapcsolat állandó, mivel "a szervezett bűnözésnek és a baloldali vezető politikusoknak azonosak az érdekeik".

Kiemelte: a korrupció a baloldali kormányzás idején "csúcsra volt járatva", és a korrupt politikusok "kiszolgálták az alvilág vezetőit", akik hozzájutottak például fővárosi belvárosi ingatlanokhoz. Megemlítette Prisztás Józsefet, Vizoviczki Lászlót, Tasnádi Pétert és Portik Tamást, akiket egyaránt a baloldalhoz kötődő, "közismerten az alvilág fejeként ismert bűnözőként" jellemzett.

A sajtótájékoztatón Volner János kitért a fővárosi közművégek "luxuséletmódot élő" vezetőjére, Mártha Imrére is. Azt mondta: miközben egy "kemény maffiózó" családjától vásárolta kétmilliárd forintot érő budai villáját, az általa vezetett vállalattól "folyamatosan rúgják ki a dolgozókat", Karácsony Gergely főpolgármester pedig arra panaszkodik, hogy romlanak a közállapotok, mert a kormány nem ad elég pénzt. Azonban "pénz van, csak magánzsebekben a baloldalon" - jegyezte meg.

Úgy fogalmazott: 2022-ben a Fidesznek arra kell felkészülnie, hogy a baloldal a szervezett bűnözés tagjaival összefog, és "mindent megtesz annak érdekében, hogy embereket megzsaroljon, lejárasson, és akár róluk híreket hamisítva elérje a kormányváltást".
(MTI)

Címkék

Volner János Volner Párt
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!