Álarcos felvonulás és különleges fánkok a Farsangfarka Fesztiválon

Bulvár, 2018.02.03

Álarcos felvonulás, farsangi fánk-különlegességek, koncertek és gasztronómiai vásár is színesíti a Szentendrei Karnevál - Farsangfarka Fesztivál február 10-i és 11-i programját.

A Fő téri nagyszínpadon jövő szombaton a Holdviola zenekar ad koncertet, vasárnap pedig a Besh o droM szórakoztatja majd a közönséget - olvasható a szervezők közleményében.

A főtéren tűzkosarak mellett fényfestés gondoskodik mindkét este a hangulatról, napközben pedig a történelmi belváros utcáin a velencei karnevál hangulatát idéző maskarásokkal és szoboremberekkel találkozhatnak a látogatók.

A rendezvény legnépszerűbb és leglátványosabb része a fáklyás-álarcos felvonulás lesz, amelynek keretében tűzzsonglőr produkciókat is láthatnak az érdeklődők.

A nagyszínpadon mindkét napon át egymást követik a népzenei, világzenei, könnyűzenei koncertek, a gyerekeket pedig álarckészítéssel, gyerekműsorokkal és a szentendrei óvodások farsangoló produkciójával várják.

A Dumtsa sétálóutca átalakul karneváli hangulatú gasztronómiai vásárrá, ahol a látogatók megízlelhetik a farsangi időszakra jellemző ropogós sülteket, a farsangi fánkok nagy választékát, de gazdag pálinkakínálattal és jótékonysági malac- és báránysütéssel is készülnek a szervezők.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!