TV műsor

Az interneten is elérhetőek a Nova Kultúr Zenekar dalai

Bulvár, 2017.12.01

Az interneten is elérhetőek a Nova Kultúr Zenekar legújabb szerzeményei, amelyek új hangszerelésben hétköznapi problémákra, életérzésekre és történetekre fókuszálnak - mondta az M1 aktuális csatorna péntek délelőtti adásában Marót Viki, a zenekar énekese.

Az énekesnő szerint a fiatalok ma már nem a televízióhoz kötődnek, az új dalok a különféle közösségi portálokon vagy videomegosztó oldalakon keresztül sokkal inkább eljutnak hozzájuk. Megjegyezte, hogy az új szerzemények a hétköznapi problémákra, életérzésekre és történetekre fókuszálnak.

"Továbbra is szeretnénk megtartani azt a kikacsintást és humort, ami eddig is jellemző volt ránk" - tette hozzá Marót Viki.

Novai Gábor a zenekar alapítója hangsúlyozta, hogy az interneten, a kattintásokon keresztül sokkal inkább fel lehet mérni az új szerzemények sikerét.

Mint mondta, a zenekar megváltozott hangzását az új hangszerelés adja, de egy-egy dalnak többféle változatát is elkészítik. Az Észre se vetted című dal videoklipjét a zenekar egyik tagja, Pilisi László készítette - hívta fel a figyelmet.

A zenekar alapítója beszélt arról is arról is, hogy a Nova Kultúr jövőre ünnepli megalapításának tizenötödik évfordulóját.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!