TV műsor

Beérkezett az első M2 Télapó Expressz a Vasúttörténeti Parkba

Bulvár, 2017.12.01

Beérkezett az első M2 Télapó Expressz a Vasúttörténeti Parkba pénteken délelőtt. Az ünnepi díszbe öltöztetett szerelvénnyel szombaton és vasárnap is utazhatnak a gyerekek és családok - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki adásában.

Beérkezett az első M2 Télapó Expressz a Vasúttörténeti Parkba A helyszíni tudósítás szerint a célállomáson gyermekprogramokkal és adventi meglepetésekkel várták az M2 Télapó Expressz több száz utasát, köztük beteg gyermekeket is, akik találkozhattak Süsü, a sárkánnyal, a Tévémacival, valamint kipróbálhatták magukat a gyerekhíradó műsorvezetőiként.

A 204-es gőzmozdony vontatta szerelvény három napig délelőtt és délután is kigördül a Nyugati pályaudvarról, utoljára december 3-án, vasárnap lehet rá felszállni. A Mikulás-ünnepséget követően a Vasúttörténeti Park bezár és majd csak március végén, április elején nyitja meg ismét a kapuit.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Beérkezett az első M2 Télapó Expressz a Vasúttörténeti Parkba Beérkezett az első M2 Télapó Expressz a Vasúttörténeti Parkba


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!