Életed legnagyobb bulija

Bulvár, 2019.09.20

Legyen szó ország-világra szóló esküvőről, vagy egy szerény, barátokat vendégül látóceremóniáról, az előtte álló este minden vőlegény számára egyet jelent a nagybetűsszabadság, a szingliség végével.

Ajándékweb Talán éppen ezért örvendenek töretlen sikernek az esküvőt megelőző legénybúcsúk, ahol a család vagy baráti társaság férfi tagjai utoljára lehetnek együtt mindenfajta kötöttségek nélkül.

Táncoslányok, sörcsap, zúzás

Ha 10 embert megkérünk, hogy mondja el pár szóban, hogy milyennek képzel el egy legénybúcsút, akkor 8 biztosan a fentebb említett szavakkal fogja említeni. De ugyanúgy lehet egy szolidabb bulizás is feledhetetlen, mint egy zúzós este. Éppen ezért ezt az alkalmat nagyon körültekintően kell megszervezni, hiszen erre mindenki élete egyik legjobb bulijaként szeretne emlékezni.

Parti tippek

Mindenekelőtt azt tanácsolnánk, hogy az szervezze meg a legénybúcsút, aki a legjobban ismeri a vőlegényt. Az ő személye lesz a garancia arra, hogy az a sör kerüljön a csapok alá, amelyiket a legjobban szereti az est főszereplője, vagy, hogy olyan feladatok legyenek majd az este során, amelyben a vőlegény is kedvét leli. Tehát semmi esetre se lepjük meg a vőlegényt egy vadvízi evezéssel, ha tudjuk, hogy víziszonya van, mert akkor csak arra fog emlékezni szegény, hogy mennyire balul sikerült neki az utolsó szabad estéje. Ha a főszervező megvan, akkor nekiláthattok a társaság kialakításának. A folyamatba bevonhatjátok a vőlegényt is, nehogy kimaradjon egy olyan személy, akit ti nem feltétlenül ismertek, de a vőlegénynek fájó lehetne a hiánya.

Helyszín, feladatok

A megfelelő helyszín kiválasztása alapos körültekintést kíván. A helyszín függ a legénybúcsú jellegétől. Ha egy vadabb buli van kilátásban, akkor érdemes egy karaoke bárt vagy romkocsmát kibérelni, ha viszont visszafogottabb ujjongásra számítotok, akkor akár elmehettek egy vidéki turistaházba.

Rohanj a magassarkúban, és lopj egy csókot!

Már hagyomány, hogy a legénybúcsún mindenféle vicces feladattal tréfálják meg a vőlegényt. Mindenki ismeri azokat a tréfás feladatokat, amelyek során a vőlegénynek csókot kell lopnia az utcában szembejövő lányoktól, vagy nőnek öltözve kell a járókelőket valamire rábírnia. Fontos, hogy olyan feladatokat állítsatok össze a vőlegénynek, amelyek az ő temperamentumának megfelelnek, ha visszafogottabb férjjelöltről van szó, akkor kerüljétek el a kényesebb feladatokat, de ha egy igazi belevaló srácról beszélünk, akkor jöhetnek a merészebb feladatok!

Kötelező kellékek

És hogy mitől függ a leginkább, hogy hogyan fog alakulni az este? Tőletek, a csapattól! Mert a legénybúcsú igazi lelke a csapat, amely erre az alkalomra egyedi megjelenést érdemel. Az erre az alkalomra készített pólók az Ajándékwebnél kiegészítők és egyfajta kötelező kellékek is, amelyek a jókedv és a bulizás mellett teszik majd az estét mindenki számára feledhetetlenné.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!