Elrettent a vásárhelyi szarófantom?

Bulvár, 2020.08.15

Egyelőre nyugta van a vásárhelyieknek a "szarófantom" néven elhíresült notórius medencébe piszkító személytől. A média figyelem középpontjába került ügy óta, nem hallatott magáról a nagydolgát a termál medencébe végző "vendég".

Termál fürdő Hódmezővásárhely
Az országos sajtót is bejárta a hír, hogy egy ismeretlen személy rendszeresen belepiszkít a hódmezővásárhelyi Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda melegvizes Krema-medencéjébe. Márki-Zay Péter polgármester nyomravezetői díjat is kitűzött, de a “fantom” egyelőre beszüntette tevékenységét. 

Júliusban és augusztusban több, mintegy öt-hat alkalommal kellett a termálmedence vizét leereszteni. Ahogy Márki-Zay Péter polgármester a Webrádiónak elmondta, megerősítették a kamerarendszert, folyamatosan figyelnek, és belengette azt is, hogy nyomravezetői díjat ad annak, aki fényt derít a szarófantom néven elhíresült személy kilétére. Márki-Zay a Webrádiónak is elmondta, hogy már 2 évvel ezelőtt is megjelent az illető, aki akkurátusan a medencébe piszkított, folyamatos bosszúságot okozva ezzel a vendégeknek és a vezetőségnek egyaránt.

A polgármester hozzátette, a nyilvánosság ereje, a felajánlás, vagy valami más egyelőre elérte a célját, hiszen mintegy 2 hete már senki nem piszkít a termálmedencébe, és reméli, hogy ez hosszú távon is így marad.

(Webrádió)

Címkék

Szarófantom Hódmezővásárhely Márki-Zay Péter
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!