Fontos szerepet kapnak Vilmos és Katalin gyermekei Pippa Middleton esküvőjén

Bulvár, 2017.04.10

Fontos szerepet kapnak Vilmos cambridge-i herceg és Katalin hercegnő gyermekei nagynénjük, Pippa Middleton közelgő esküvőjén.

A 34 esztendős Pippa Middleton, Katalin húga május 20-án esküszik örök hűséget egy kis vidéki templomban vőlegényének, a 41 éves James Matthewsnak, aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik egy fedezetialap-társaság igazgatójaként.

A Kensington-palota - Vilmos és Katalin londoni rezidenciája - hétfő este bejelentette, hogy a házaspár ifjabb gyermeke, Charlotte hercegnő lesz a koszorúslány, bátyja, György herceg pedig a "nyoszolyófiúnak" megfelelő page boy megtisztelő tisztségét töltheti be.

A gyermekek II. Erzsébet királynő dédunokái, és György - édesapja, Vilmos herceg után - majdan az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

Katalin hercegnő húga és James Matthews tavaly júliusban jelentette be az eljegyzést.

Pippa Middleton - aki nővérének tanúja volt Katalin és Vilmos világraszóló és világszerte kétmilliárd tévénéző által figyelemmel kísért hat évvel ezelőtti londoni menyegzőjén - azóta saját jogán is a globális celebsajtó egyik legfelkapottabb sztárja és mindennapos címlapszereplője lett, jóllehet a brit királyi családnak hivatalosan nem tagja, és semmilyen címet nem visel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!