Jared Leto alakítja Hugh Hefnert a Playboy-mogulról szóló életrajzi filmben

Bulvár, 2017.10.03

Jared Leto alakítja Hugh Hefnert a Playboy-mogulról szóló, Brett Ratner rendezésében készülő életrajzi filmben.

Hugh Hefner A napokban 91 éves korában elhunyt Hefner élettörténetét feldolgozó film jogait Ratner úgy két éve szerezte meg. A 48 éves rendező a The Hollywood Reporternek elmesélte: Jared Leto, aki régi barátja, nyomban jelentkezett nála a szerepre, amint megtudta, hogy ő rendezi a filmet.

A produkciót Ratner RatPac Entertainment cége fejleszti. A Hefner-sztori 2007 óta érdekli Ratnert, ám a megfilmesítés jogai előbb a Universal Pictures, majd az Imagine Entertainment és a producer Jerry Weintraub haláláig, 2015-ig a Warner Bros. kezében voltak. Egyszer még az is felmerült, hogy Robert Downey Jr. játssza el a selyempizsamás Playboy-alapítót.

Áprilisban Ratner meghívta Letót az American Playboy: The Hugh Hefner Story című, Amazon által megrendelt dokumentumfilm-sorozat bemutatójára Hefner házába. Az eseményt a mogul 91. születésnapjára szervezték, és a rendező szerette volna bemutatni a színészt Hefnernek. Ám egészségi állapota miatt Hefner végül nem jelent meg a vetítésen, hogy vendégeit üdvözölje.

Ratner szerint azonban éppen elég filmanyag áll rendelkezésre Hefnerről ahhoz, hogy Leto hitelesen el tudja játszani.

A rendező további tervei között szerepel még egy hatvanas évekbeli tévéműsor, a Playboy After Dark újraindítása, amelynek annak idején Hefner volt a házigazdája.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!