Kiderült a pasim titka: ettől akar éjjel-nappal

Bulvár, 2020.03.20

Amikor a kapcsolatotok elején kipattant az a bizonyos szikra köztetek, akkor éjjel-nappal másra sem tudtatok gondolni, minthogy egymáséi legyetek? Most viszont a szexuális együttléteitek túlontúl megfogyatkoztak, és nem miattad? A rendszeres és kielégítő szex a jó párkapcsolat egyik alapja.

Férfi és nő Ha úgy érzed, hogy a pasid már nem akar úton-útfélen ledönteni a lábadról, akkor még nem kell a legrosszabbra gondolnod. Van néhány titkos női praktika, amiknek a segítségével elérheted, hogy ismét visszaálljon minden a régi kerékvágásba, és a szexuális életetek újra a magasban szárnyaljon.

Szex és párkapcsolat - mi van, ha te többször akarnád?

“A férfiak sokkal többször gondolnak a szexre, mint a nők. Még akár egy felidézett emlék hatására is képesek beindulni, ennél fogva gyakrabban akarnak ágyba bújni a kedvesükkel, és ha ez valamiért nem jön össze, akkor rendszeresen könnyítenek magukon maszturbálással. ” Ezek a jól megszokott sztereotípiák, amik alaposan beleégtek a nők fejébe. Valójában azonban a férfiak vérmérséklete nagyon változó, ugyanúgy, ahogy a nőké is.

Az ismerkedési fázisban mindkét félben ezerrel pörögnek a libidóért felelős hormonok. Amikor viszont az újdonság varázsa alábbhagy, és a mindent elsöprő lángolás is lecseng, akkor jó esetben beáll a harmónia. Egy idő után kitapasztaljátok egymás igényeit, vágyait, és amennyire lehetséges alkalmazkodtok egymáshoz. De mi van akkor, ha te sokkal többször bújnál ágyba a szerelmeddel, mint ő veled?

Ezt érdemes szóvá tenned. Nem ledorgáló stílusban, csak lazán, mondd el, hogy jól esne, ha többször kényeztetne. Lehet, hogy a párodnak fogalma sincs arról, hogy te több szexre vágysz. Ha felveted a dolgot, minden bizonnyal nem veszi rossz néven, és azon lesz, hogy eleget tegyen a kívánságodnak. Egy kis ösztönzés persze sosem árt, hogy nagyobb kedvvel ugorjon fejest veled a szexuális örömök nyújtotta élvezetbe.

Hogyan tudod felfűteni a pasid vágyát?

Beöltözés

A férfiak erősen vizuális típusok, ami azt jelenti, hogy ha felveszel valami szexiset, akkor nagy esély van rá, hogy az egekig emelkedik a pasid libidója. Gondoltál már arra, hogy a szokásos csipkés bugyi, csipkés melltartó kombó helyett valami sokkal izgalmasabb szerkóba bújj? Csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy épp mivé változol át. Szigorú, de forró vérű tanárnővé, ártatlan, lenge öltözékű cselédlánnyá vagy esetleg egy szívdöglesztően bájos nyuszilánnyá.

Különös helyszínek

Ha már régóta a hálószoba az egyetlen helyszín, ahol a szexuális vágyaitok kielégítést nyernek, akkor itt az ideje, hogy változtass a jól megszokott forgatókönyvön. A különös helyszíneken történő szeretkezésnek már maga a puszta gondolata is nagyon izgató, nem ám az, ha valóban sor kerül rá! A lehetőségek tárháza szinte végtelen. Zuhanyfülkében, erkélyen, a szabad ég alatt az udvaron, medencében, az autó hátsó ülésén is kényeztethetitek egymást, de ha igazán bevállalósok vagytok, akkor a nyilvános helyeket is kipróbálhatjátok.

Szexi trágárságok

Tudtad, hogy a csúnya szavaknak vágyfokozó hatásuk van? Amikor a pasid tudomására hozod, hogy mennyire kívánod, akkor ne fogd vissza magad! Ahelyett, hogy szép csomagolásba burkolnád a mondanivalódat, légy őszinte, és használj trágár szavakat, hogy beindítsd a fantáziáját. Amikor már javában tart az akció, akkor is bátran teret engedhetsz a vulgáris énednek, ezzel ugyanis intenzívebbé teheted a köztetek égő tüzet.

Édes huncutságok

“Ne játssz az étellel!” - mondták nekünk sokszor a felmenőink, ám ezt a szabály nyugodtan elfelejtheted, ha szexről van szó. A gyümölcsöket, a tejszínhabot és a csokis szirupot is bevetheted annak érdekében, hogy felforrósítsd a hangulatot. Az édes finomságokat érzékien kóstolgasd, nyalogasd a párod testén, majd kérd meg, hogy ezt ő is tegye meg veled. Hidd el, alig várja majd, hogy a mennyei nyalakodás után végre eggyé váljatok!

Szex társasjátékok

A bennünk élő gyermek sosem szűnik meg létezni. Ez történetesen akkor is igaz, amikor ágyakrobatikára kerül sor. Ha fel akarod turbózni a szexuális vágyat a pasidban, akkor invitáld egy kis játékra! A szex társasjátékok egész garmadáját találod a boltokban, de ha valami egyszerűbbel szeretnél kezdeni, akkor játszatok vetkőzős pókert. A játékszabály nem nehéz: aki veszít, az vetkőzik.

Természetes alapú potencianövelők - az igazán forró éjszakákért

Az élmény még ennél is fergetegesebb lehet, ha a párod teljesítményét felpörgeti egy potencianövelő. Tudtad, hogy ennek hatására nagyobbra duzzad a szerszáma, és akár hosszú órákon keresztül is merev állapotban marad? Ezek nem gyógyszerek, hanem természetes hatású készítmények, amik az olyan növények erejével hatnak, mint amilyen a ginzeng gyökér, az angyalgyökér, a fahéj vagy a kúszómagnólia. Mivel teljes mértékben növényi alapúak, és semmilyen káros hatásuk nincs, bárki szedheti, még akár cukorbetegek is.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!