Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok kapta a Lions klubok idei Fair Play díját

Bulvár, 2020.01.19

Több éves jószolgálati tevékenységéért, valamint a Lions klubok támogatásáért Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, jogász kapta idén a Lions klubok Fair Play díját, amelyet vasárnap 10. alkalommal adták át az Erkel Színházban megrendezett jótékonysági előadáson.

A szervezet közleménye szerint az elismerést azok kapják, akik áldozatos munkával segítenek a hátrányos helyzetűeken. Radnainé Fogarasi Katalin, a Klauzál Lions Klub örökös elnöke a díjátadón elmondta: Kiss Gergely olimpiai bajnok mindig igyekszik ismertségét valamilyen jószolgálati tevékenységre váltani - olvasható az összegzésben.

A Klauzál Lions Klub több mint 1500 hátrányos helyzetű gyermeket vendégelt meg a fővárosi Erkel Színházban, ahol Kacsóh Pongrác János Vitéz című előadását nézhették meg ingyenesen. Az előadásra a Rákóczi Szövetség jóvoltából 10 felvidéki általános iskolából is érkeztek diákok.

A tavaly harmincéves Klauzál Lions Klub alapítása óta fontos karitatív tevékenységet lát el. Fennállásuk óta számos egészségügyi intézményt, kórházat támogattak, többek között a Démétér-házat, a traumatológiai intézetet és a Daganatos Betegek Bakonyszücsi Lelki Rehabilitációs Otthonát is. Az Operaházzal közösen szervezett jótékonysági gyermek előadások immár 15 éve minden alkalommal telt házasak - emlékeztet a közlemény.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!