Spar: már 2,1 millió matricagyűjtő talált gazdára

Bulvár, 2017.03.17

Rendkívül népszerű ismeretterjesztő kiadványsorozattá vált a Garfield matricagyűjtő album, eddig már több mint 2,1 millió darab fogyott országszerte és csaknem 156 millió matricacsomag talált gazdára a Spar áruházakban 2011 óta - közölte a cég az MTI-vel abból az alkalomból, hogy ismét új témájú albumot bocsátott ki.

A Dzsungelmánia, a Szafarimánia, az Óceánmánia, a Magyarország, a Hegymánia, a Szigetmánia és az Állati rekordok után ezúttal a világ megoldatlan rejtélyeit, a világűrt és a természet misztikus oldalát mutatja be az album. A Rejtélymánia játékos formában bővíti a gyermekek ismereteit - emeli ki a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. közleménye.

A kiadvány 65 oldalon összesen 200 matricán keresztül mutat be titokzatos épületeket, eseményeket, természeti furcsaságokat, misztikus lényeket, illetve a világűr titkait. Az albumok és a matricák a március 16-án indult, nyolchetes promóció keretében érhetők el. A promócióhoz ingyenesen letölthető mobil alkalmazás is készült, melynek segítségével még több rejtély fedezhető fel - emeli ki a közlemény.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!