Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe versenyt

Bulvár, 2018.07.08

Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna Televízió és a Duna World csatorna vasárnap este élőben sugározta. A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

Magyarország Szépe - Döntő Az első udvarhölgy Galambos Patrícia, a második udvarhölgy Józsa Eszter lett. A nyerteseket 15 tagú zsűri választotta ki. Szarvas Andrea a közönségdíjat is elnyerte és a legszebb mosoly címet is neki ítélte meg a közönség.

A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonult végig a kifutón a 16 döntős lány. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatták a versenyzőket, majd ezt követte a kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában léptek színpadra a finalisták, utóbbi két öltözéket Bélavári Zita tervezte. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány esett ki.

a műsor nyitányában Freddie gospel kórussal mutatta be legújabb dalát, a bikinis körben Berkes Olivér új száma mutatkozott be, míg a kreatív tourban az idei Eurovíziós Dalfesztivál zsűrikedvence, az osztrák Cesár Sampson énekelte el versenydalát.

A nemzeti öltözékhez illő, jól ismert népdalt öltöztetett új köntösbe Nika és a Fool Moon, míg az estélyi ruhás kör eleganciáját Berkes Olivér, Freddie, Király Viktor és Veréb Tamás exkluzív előadása emelte. Az este folyamán Király Viktor is színpadra lépett egyik szerzeményével, Vastag Csaba is bemutatta legújabb dalát és a fiatal tehetség, Zävodi tévés dalpremierjére is sor került.

Az est műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István voltak.

Idén ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Magyarország Szépe - Döntő Magyarország Szépe - Döntő Magyarország Szépe - Döntő Magyarország Szépe - Döntő
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!