Szórakozz önfeledten Szegeden – mutatjuk a helyeket hozzá

Bulvár, 2019.11.17

Szegeden élsz, vagy egy hétvégét ott töltesz mostanság? A híres egyetemista városban sok szuper szórakozóhelyet találsz arra, hogy bulizz egy jót, vagy csak összeülj a haverjaiddal.

Party Íme a mi listánk:

JATE Klub

A Dugonics téren található szórakozóhely az egyetemisták kedvence. Nem véletlen, hiszen a legjobb bulik és koncertek mindig a JATE-ban vannak. Magyarország első számú zenekarai is szívesen lépnek fel itt, de tematikus estéken is bulizhatsz a több táncteremmel rendelkező klubban. A belépő a diszkós estékre ingyenes, és van ruhatár is. Több bárpultnál kérheted ki az italodat, aztán pedig irány a táncparkett, ahol hajnalig pörgetik a zenéket a DJ-k. Egy potenciális hely a szilveszter eltöltésére is.

Sing Sing Music 

Az egyik legfelkapottabb hely Szegeden, és ez garancia a minőségi bulikra. Minden héten a legjobb helyi DJ-k mellett külföldi meghívott lemezlovasok is tiszteletüket teszik, hogy felrázzák a szegedieket. Bár az alkohol árak nem alacsonyak a helyen, viszont a hangulat tökéletes így is ahhoz, hogy hajnalig táncolj a legjobb klubslágerekre.

Retro Klub

Szegeden azoknak sem kell lemondaniuk a bulizásról, akik nem szeretik a mai zenéket. A Retro Klubban a legjobb retró slágerekre bulizhatsz. Szerdánként latin este van, hétvégén pedig a lányoknak és a fiúknak is ingyenes belépést biztosítanak hajnali 1-ig. A hely hajnali 5-ig van nyitva, így egy jó kis alapozás után bátran kitáncolhatod magadból a felesleges energiákat.

Cool Club

Bár a hely nevében ott van a klub szócska, itt a főszerep inkább a beülős asztaltársaságokon van. A hely rendelkezik egy karaoke résszel is, de ahhoz hogy megjöjjön az énekléshez a hangulat, ahhoz néhány pohár pezsgő, bor, vagy vodka elfogyasztása ajánlott. Szerencsére a Cool mérsékelt árakkal üzemel, így olcsón megúszhatod az estédet.

Nyugi kert

Szeged egyik híres helye a Nyugi kert, ahol tényleg nyugalomra lelhetsz. A látványos berendezés mellett kinti és benti helyeken is le tudsz ülni, hogy elfogyassz egy finom vacsorát, vagy egy jó ebédet. Sokszor van élőzene és bulik is, ezekről a hely közösségi oldalain tájékozódhatsz. Mivel a Nyugi az Egyetem Tanulmány és Információs Központja mellett található, így főként az egyetemisták lazítanak itt órák előtt, között és után is. Az árak sincsenek elszállva, az italválaszték pedig nagyon széles.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!