Veterán járművek mustrája április második hétvégéjén Budapesten

Bulvár, 2017.03.25

Száz évnél is idősebb motorok, katonai harci járművek és fakerekű autók is láthatók lesznek az Oldtimer Show elnevezésű rendezvényen április 7. és 9. között a budapesti Vasúttörténeti Parkban.

Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű-rendezvényén ötszáz válogatott járművet, a motorok és autók mellett traktorokat, buszokat és teherautókat tekinthetnek meg a látogatók - közölték az MTI-vel a szervezők, kiemelve, hogy a kiállított járművek között igen ritka és értékes darabok is szerepelnek.

A háromnapos rendezvény programjai között vasútmodell- és terepasztal-kiállítás, íjászat, fafaragás és furulyaoktatás is szerepel, az interaktív Oldtimer Parkban a veterán autókba be is ülhetnek a látogatók, a Kalandjárók kiállítás pedig lakókocsikat és vízi járműveket mutat be.

A Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemelni fog az Oldtimer Show hétvégéjén, így a kerti vasút, a sínautó, a lóvasút, a hajtányok és egy igazi gőzmozdony is, amelyen próbautat lehet tenni a masiniszta mellett.

A fesztiválbusz a rendezvény teljes nyitvatartási idejében a Nyugati-pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között oda-vissza, díjmentesen szállítja a látogatókat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!