Vizes vb - Két pénteki eseményre már nem lehet jegyeket kapni

Fina - Vizes VB 2017, 2017.07.21

A délutáni férfi vízilabda-mérkőzésekre és a pénteki szinkronúszó versenyekre már nem lehet jegyeket kapni - közölte a magyarországi vizes világbajnokságot szervező Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője.

A Margitszigeten tartott délelőtti sajtótájékoztatón Borsa Miklós elmondta, hogy a férfi toronyugrás középdöntőjére (15.30) és a női 3 méteres műugrás fináléjára (18.30) még kaphatók belépők a Duna Arénába.

A Városligetben a csapat szabadgyakorlat döntőjét, majd este a vegyespáros szabadgyakorlat selejtezőjét rendezik a szinkronúszók számára, a Hajós Alfréd uszodában pedig a magyar férfi vízilabda-válogatott a csoportelsőség reményében Franciaországgal mérkőzik.

A világbajnokságra eddig összesen 287 ezer jegy kelt el.

Borsa emlékeztetett, hogy szerdán az esti vízilabdameccs alatt szinte telt ház volt a Margitszigeti Atlétikai Centrumban kialakított szurkolói zónában, ahova ma 18.45-től a Belmondo zenekar koncertjével várják az érdeklődőket.

A szóvivő felhívta a figyelmet, hogy a hőségriadó miatt mindenki fejfedővel, illetve a várható záporok miatt esőkabáttal készüljön a szabadtéri eseményekre, mert esernyőt nem engednek be a versenyhelyszínekre.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!